Showbizz-rubriek

Sneeuwpret voor dochter Fernando Ricksen en Tisjeboyjay vraagt zich af wat vrouwen het belangrijkst in het leven vinden

Print
Sneeuwpret voor dochter Fernando Ricksen en Tisjeboyjay vraagt zich af wat vrouwen het belangrijkst in het leven vinden

Afbeelding: Instagram Veronika Ricksen

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze nieuwe showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten op social media van bekende Limburgers. Voilà: showbizznieuws van eigen bodem, speciaal voor jou. Voortaan elke woensdagavond online te lezen.

Viktoria, de Russische vrouw van Fernando Ricksen, verblijft momenteel niet in het Schotse hospice waar de Limburgse ex-profvoetballer zijn laatste levensfase doorbrengt. Samen met dochter Isabella geniet ze van de sneeuw. Gekleed in een roze skipak poseert de 6-jarige dochter van Ricksen voor de camera. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??????

Een bericht gedeeld door VeronikaRicksen/Veselova ?????? (@veronikaricksen) op

 De Sittardse zangeres en actrice Suzan Seegers had woensdagochtend goede zin. 'Daagdaag goeiesmorgenssss en ook een goeie dag allemaal', wenst ze iedereen via Instagram. 

Frans Timmermans blijkt een ware wereldreiziger te zijn. Hij doet het allemaal: fietsen door Lissabon, koken in Madrid en voetbal kijken in Rome. Voor de Europese Parlementsverkiezingen, die van donderdag 23 mei tot zondag 26 mei plaatsvinden, voert hij campagne. Ook andere Europese landen staan nog op zijn lijstje.

De 70-jarge Marijke Helwegen wordt gezien als 'icoon' van de plastische chirurgie in Nederland. Maar laat ze hiermee doorschemeren dat ze zich op Valentijnsdag inzet voor Stichting Met je Hart? Deze organisatie wil eenzaamheid onder ouderen bestrijden.

De Maastrichtse Jon van Eerd is enorm trots op 'zijn' twee lelijkerds. Links op de foto is de man van Jon te zien en rechts staat uitvoerend producent van Pretpakhuis. Het Pretpakhuis produceert de komedies van de Maastrichtenaar. Zo ook Charley de musical, een voorstelling die gebaseerd is op de Britse komedie ‘Charley’s Aunt’ van Brandon Thomas. 

De Sittardse theater- en tv-maker Maurice Wijnen heeft niks te klagen. Hij geniet van de mooie architectuur in Kaapstad. Deze foto is geknipt in Bo-Kaap, een schilderachtig deel van Kaapstad.

Tisjeboyjay, bekend van het tv-programma Temptation Island, vraagt zich af wat vrouwen het belangrijkst in het leven vinden. 

Transgenderkoppel Louisa en Rowan geven gas in het tv-programma De Slechtste Chauffeur van Nederland. Op de beelden die op Instagram staan, is te zien dat Rowan er wel van houdt om Louisa te koeioneren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie gaat kijken ?

Een bericht gedeeld door Ro-Lo Janssen (@louisa.janssen) op