Verliefd stel na vrijpartij door de brandweer uit auto bevrijd

Print
Verliefd stel na vrijpartij door de brandweer uit auto bevrijd

Afbeelding: AD/Thinkstock

Een verliefd stel is in München door de brandweer uit een auto bevrijd. Na hun vrijpartij gingen de deuren van de bestelbus niet meer open. Gek is dat niet, want het paar had de geparkeerde auto willekeurig uitgekozen om er de liefde te bedrijven.

Het stel had elkaar kort daarvoor in een discotheek leren kennen. De bestelbus bleek niet afgesloten te zijn, dus grepen zij hun kans. Nadat de twee ontdekt hadden dat de deuren niet meer open gingen, belden zij de politie. Die haalde de brandweer erbij om het stel uit de benarde positie te bevrijden.

Anderhalf uur lang zat het stel in de auto gevangen. ,,Ze wilden gewoon plezier hebben‘’, verklaarde de politie, die het voorval op Twitter zette. ,,We weten nog niet of we over negen maanden nieuws hebben‘’, voegde een jolige politie-woordvoerder eraan toe.

De 27-jarige man en 26-jarige vrouw kwamen er uiteindelijk beter vanaf dan de eigenaar van de auto. Na de bevrijdingsactie door de brandweer lukte het niet meer om de deuren te sluiten. Daarom liet de politie de bestelbus wegslepen en inmiddels lijkt een reparatie onvermijdelijk.