Na twintig jaar weer boerenbruiloft in Ell

Print
Na twintig jaar weer boerenbruiloft in Ell

Ell krijgt na twintig jaar weer een boerenbruiloft. Afbeelding: Seniorenvereniging Ell.

Ell -

De Seniorenvereniging Ell bestaat dit jaar zestig jaar. Er worden in dat kader tal van jubileumactiviteiten gehouden. Na een afwezigheid van een kleine twintig jaar is er op zaterdag 2 maart weer een boerenbruiloft, in samenwerking met Carnavalsvereniging de Moerebuuk. Wie het bruidspaar en het gevolg zijn, blijft een mysterie tot carnavalszaterdag.

Deze bruiloft is geheel volgens de ouderwetse traditie, maar met vernieuwende elementen. Boeren, burgers en buitenlui zijn welkom vanaf 16.00 uur in de trouw- en feestlocatie BMV Ellenhof. Het paar wordt vooraf per koets door het dorp gereden. Na de huwelijksvoltrekking vindt het huwelijksfeest plaats. De muziek wordt verzorgd door twee leden van de voormalige Bleu Comets uit Weert, te weten Ad Cardinaal en Fer Hendrikx, met muziek uit de tijd van toen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen