Concert is een muzikale reis door Zuid-Europa

Print
Concert is een muzikale reis door Zuid-Europa

Eric Reddet en Abigail Richards Afbeelding: Marcel van Hoorn

Vaals -

Onder de noemer ´Zon en liefde‘ wordt 24 februari in de Lutherse Kerk een concert gegeven door Eric Reddet (tenor) en Abigail Richards (piano)

‘Sole e amore’, is een programma dat bezoekers meeneemt naar Zuid-Europa met verhalen uit het dagelijkse leven: passie, rouw, dromen, nostalgie, en dat allemaal onder de zon van Italië en Spanje. Eric Reddet is een lyrisch tenor uit Frankrijk, woonachtig en werkzaam in Nederland. De laatste jaren heeft Eric meer dan 300 concerten gegeven als solist met het Johann Strauss Orkest en André Rieu. De Britse pianiste Abigail Richards vestigde zich in 2002 in Nederland, waar zij actief is als liedbegeleidster. Zij studeerde aan de Royal Northern College of Music en aan de Universiteit van Manchester.

Het concert begint om 15.00 uur. De entree bedraagt 12,50 euro. Entreekaarten verkrijgbaar via www.tickli.nl en www.dekopermolenvaals.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen