Giel Aerts trofee inzet Tegels Liedjesmatinee vur Blaage

Print
Giel Aerts trofee inzet Tegels Liedjesmatinee vur Blaage

In 2018 wonnen Soleil, Fleur en Esmee namens basisschool De Schalm het Tegels Liedjesmatinee vur Blaage. Afbeelding: Vg D’n Oeles

Tegelen -

De Giel Aerts-trofee is dit jaar inzet van het Tegels Liedjesmatinee vur Blaage.

Het grote liedjesmatinee is niet meer, maar de Tegelse jeugd heeft nog wel een verkiezing. Het Liedjesmatinee vur Blaage leeft volop en is inmiddels uitgegroeid tot een traditie. Donderdag 21 februari laten leerlingen uit de hoogste groepen van de basisscholen in Tegelen en Steyl zich weer van hun beste kant horen.

De scholen hebben op 14 november een lespakket ontvangen en konden vervolgens via de site van het organiserende vastelaovesgezelsjap D’n Oeles een viertal melodieën van de hand van Bert van Dijk en Stef Kupers downloaden.

Inzet van de liedjesverkiezing in de Haandert is de Giel Aerts-trofee, beschikbaar gesteld door het Giel Aerts-comité en gesponsord door Venloos vastelaovesgedeuns De Waus, en de wisseltrofee van D’n Oeles.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen