Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Plus-artikelen zijn exclusief voor abonnees van De Limburger. Verder lezen?

Heerlense keuken slaat vleugels uit naar Maastricht en Sittard

Heerlense keuken slaat vleugels uit naar Maastricht en Sittard

Van links naar rechts: Alan Oostrom, Levy Smit (Mijn Streek), Servais Tielman (Cucina del Mondo) en Kevin Vijgen (Smaak & Vermaak). Afbeelding: Luc Lodder

Heerlen / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Maastricht / Itteren / Hoensbroek -

Heerlen zet zich op de kaart als culinaire stad. Niet alleen trekken de restaurants steeds meer eters van buiten Parkstad, ook slaan drie Heerlense restaurants hun vleugels uit naar Maastricht en Sittard.