Open dag bij Zuyderland ziekenhuizen in Sittard-Geleen en Heerlen

Print
Open dag bij Zuyderland ziekenhuizen in Sittard-Geleen en Heerlen

Zuyderland Sittard-Geleen. Afbeelding: De Limburger/Peter Schols

Maastricht / Itteren / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Heerlen / Hoensbroek -

De ziekenhuizen van Zuyderland in Sittard-Geleen en Heerlen zetten op zaterdag 16 maart hun deuren open. Tijdens de Zuyderland Experience is er van alles te beleven op beide locaties. Op zondag 17 maart is er een open dag bij zorgcentra Zuyderland Hoogstaete.

Tijdens de open dag krijgt iedereen de kans om mee te kijken achter de schermen van de grote zorgorganisatie in Sittard-Geleen en Heerlen. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in de wereld van de virtual reality, meekijken op de spoedeisende hulp, de intensive care, de operatiekamers en op diverse andere plekken in het ziekenhuis.

Voor kinderen zijn er speciale activiteiten zoals bijvoorbeeld een berendokter die alle beren en knuffels onderzoekt en laten de gipsverbandmeesters kinderen ervaren hoe het is om een arm in het gips te hebben.

Zorgcentra

Op zondag 17 maart opent zorgcentra Zuyderland Hoogstaete de deuren voor bezoekers. Er worden op die dag diverse demonstraties over innovatie en technologie in zorg gegeven waaronder zorgrobots die gebruikt worden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee