421e Leudalbosloop in Heythuysen

Print
421e Leudalbosloop in Heythuysen

Zondag is er een nieuwe Leudalbosloop. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Heythuysen -

Elke vierde zondag van de maand vindt in de bossen bij Restaurant de Busjop de door Atletiek Leudal verzorgde Leudalbosloop plaats. Zondag 24 februari start de 421e editie.

Het programma start om 9.45 uur met de Bishop Shorttrack (1 km jeugdloop), om 10.00 uur gevolgd door de Leudalbosloop (3, 6, 9, 12 of 15 km). Het inschrijfgeld voor de Bishop Shorttrack bedraagt één euro, voor de Leudalbosloop twee euro. Leden van Atletiek Leudal mogen gratis meedoen. De startlocatie is bij Restaurant De Busjop, aan de Busschopsweg 9 in Heythuysen. Er zijn eremedailles voor 10, 20, 30 deelnames. Meer informatie vind je hier.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen