Stella Maris College verwacht drieduizend toeschouwers bij cabaret

Print
Stella Maris College verwacht drieduizend toeschouwers bij cabaret

Afbeelding: Johannes Timmermans

Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle -

In het Stella Maris College in Meerssen is vrijdagavond het 52ste schoolcabaret in première gegaan.

Dit en volgend weekeinde zijn in totaal acht voorstellingen. Het schoolcabaret verwacht weer veel publiek, onder wie de nodige oud-leerlingen en -docenten. „Als we acht keer uitverkocht zijn, komen we op drieduizend toeschouwers”, zegt Thomas Brune van het productieteam.

Het doorgaan van het schoolcabaret hing vorig jaar aan een zijden draadje. Een aantal vrijwilligers stopte, en het was lastig om nieuwe mensen te vinden. „Maar uiteindelijk hebben we toch weer een volwaardig productieteam op de been gekregen”, aldus Brune.

Ook logistiek kreeg de organisatie het nodige te verstouwen. Het schoolgebouw aan de Parallelweg in Meerssen wordt ingrijpend verbouwd, waardoor het productieteam de ingang moest verleggen en een nieuw theatercafé moest vinden. Ook dat is gelukt, constateert Brune.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen