Brommobiel botst met SUV in België: twee meisjes dood, twee zwaargewond

Print
Brommobiel botst met SUV in België: twee meisjes dood, twee zwaargewond

De twee voertuigen na de botsing. Afbeelding: AD/Mozkito

Een zwaar verkeersongeval in België heeft vrijdagnacht het leven gekost aan twee meisjes. Twee andere meisjes raakten zwaargewond. Een brommobiel met daarin de vier botste op een auto.

Een van de meisjes (15) overleed ter plekke. De bestuurster (18) van de brommobiel stierf in het ziekenhuis. Achterin, in de bagageruimte, zaten nog twee meisjes van 16 die zwaargewond naar het ziekenhuis zijn gebracht. De chauffeur van de andere auto raakte lichtgewond.

Het ongeval gebeurde rond 1.15 uur in Sint-Genesius-Rode, bij Brussel. Het wagentje maakte volgens een getuige een onverwachte draai en botste vervolgens tegen een zware Volvo SUV, die werd bestuurd door een 61-jarige man. De voertuigen kwamen enkele meters verderop tot stilstand.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen