Finale Wie is de Mol? weer in bioscoop Kerkrade te zien

Print
Finale Wie is de Mol? weer in bioscoop Kerkrade te zien

Afbeelding: Avrotros

Kerkrade / Eygelshoven -

De finale van het populaire programma Wie is de Mol? is ook dit jaar te volgen in de bioscopen van Vue, waaronder die in Kerkrade. Vorig jaar konden de fans van het programma, de ‘Molloten’, voor het eerst de ontknoping in de bioscoop bekijken.

Dit jaar is de finale in meer bioscopen te zien. Vue vertoont de finale van Wie is de Mol? op zaterdag 9 maart in twaalf vestigingen. De kaartverkoop is voor leden van AVROTROS al begonnen, zo werd in het programma Moltalk bekendgemaakt.

Naast Kerkrade is de finale van het spelprogramma ook te zien in filmzalen in Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen, Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn en Vlaardingen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen