Video: Vrouw uit vliegtuig gezet omdat ze weigert naast 3-jarig kind te zitten

Print

Dronken vrouw in vliegtuig (Bron: YouTube). Video: De Limburger

Een dronken vrouw is uit een vliegtuig gezet omdat ze té veel herrie maakte. De stoppen van Valerie Gonzalez sloegen door toen ze merkte dat ze naast een kind zat. ,,Ik ga hier verdomme niet naast een driejarige zitten, ik heb al de hele dag gedronken”, klonk het.

De 32-jarige vrouw zou daarna nog richting passagiers, personeel en agenten gespuugd hebben.

Gonzalez wilde vorige donderdag met JetBlue van Florida naar Las Vegas reizen. Nog voor het vertrek ging het echter al mis. Ze was niet tevreden met haar stoel en besliste op eigen initiatief ergens anders te gaan zitten.

Op beelden is te zien hoe ze in eerste instantie met iemand telefoneert. ,,Ik heb niets verkeerds gedaan. Ik ga dit vliegtuig in geen geval verlaten”, klinkt het.

‘Laat dit maar viraal gaan’

Zodra Gonzalez merkt dat ze gefilmd wordt, zijn de poppen aan het dansen. ,,Oh ja, film me maar. Laat dit maar viraal gaan, trutten!”, roept ze. De fluim die ze vervolgens lanceert, laat aan duidelijkheid niets te wensen over.

Daarna doet Gonzalez haar beklag bij een stewardess. ,,Wat heb ik in godsnaam verkeerd gedaan? Is het omdat ik oudjes oud genoemd heb?” In het rapport staat echter duidelijk vermeld dat de commotie ontstond omdat ze niet naast een kind wilde zitten.

Kushandjes

Uiteindelijk begreep Gonzalez de boodschap. ,,Ik pak mijn bagage wel. Jullie kunnen allemaal de pot op. Mijn moeder zal heel trots op mij zijn morgen, maar dat kan mij niet schelen.” Tot slot strooide ze nog kushandjes in het rond naar al diegenen die haar aan het filmen waren. ,,Amuseer jullie allemaal maar in Vegas. Binnen een uur zal ik er ook zijn.”

Dat viel toch even tegen: de vrouw vloog de cel in omdat ze zich bleef verzetten. Zo spuwde ze nog naar agenten en werknemers van JetBlue. Toen de ruziemaakster een ultieme poging deed om toch weer in het vliegtuig te komen, deelde ze nog een klap uit ook.

Gonzalez vertikte het om nog een stap te verzetten. Er zat niets anders op dan haar -vastgebonden aan haar voeten- af te voeren in een rolstoel.

Bekijk meer opmerkelijke video’s.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →