Drie doden door ongeluk op de A59 bij Rosmalen

Print
Drie doden door ongeluk op de A59 bij Rosmalen

Afbeelding: ANP

Drie personen zijn zondagochtend om het leven gekomen bij een ongeluk op de A59 van Den Bosch naar Oss. In eerste instantie leek sprake te zijn van twee dodelijke slachtoffers. Later op zondagochtend werd duidelijk dat drie mensen in de uitgebrande auto zaten.

Rond 05.30 uur kwam een melding binnen van een ongeluk op de A59. Een auto was bij de afrit Rosmalen van de weg geraakt, vermoedelijk ergens tegenaan gereden en over de kop geslagen. Daarna is het voertuig in brand gevlogen.

Drie doden

De hulpdiensten, waaronder de brandweer en de politie, rukten massaal uit. De politie liet zondagochtend weten dat twee mensen in de auto zaten. Later werd dat aantal bijgesteld naar drie. Zij hebben het ongeluk niet overleefd. Een getuige van het ongeluk heeft nog geprobeerd om te blussen en de mensen uit de auto te redden, maar dat was onmogelijk.

Volgens de politie zijn voor zover bekend geen andere voertuigen bij het ongeluk betrokken. Ook raakte, buiten de inzittenden, niemand gewond.

Dodelijke ongelukken

Op dit gedeelte van de A59 zijn al eerder ernstige ongelukken gebeurd. Vorig jaar overleed zowel in juli als in november een persoon door een zwaar ongeluk op dit deel van de A59. Die ongelukken gebeurde rond de afrit Kruisstraat. De politie heeft onderzoek gedaan naar het traject en concludeerde in november dat het stuk niet onveilig is.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →