RepairCafé Echt geeft waardevolle spullen een tweede leven

Print
RepairCafé Echt geeft waardevolle spullen een tweede leven
Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Het Repair Café Echt opent zaterdag 23 februari weer de deuren aan de Diepstraat 3c in Echt. Bezoekers kunnen dan samen met een techneut aan de slag om stofzuigers, koffie-apparaten, strijkijzers en andere kapotte huishoudelijke apparatuur weer verantwoord aan de praat te krijgen. Ook voor fietsreparaties, verstelwerkzaamheden aan kleding en ontregelde laptops en pc’s zijn vrijwilligers aanwezig.

Met deze voorziening dragen technisch goed onderlegde vrijwilligers en mensen die gebruik maken van de diensten van het Repair Café bij aan een gezondere wereld, waarin minder spullen op de afvalberg terechtkomen.

Het RepairCafé vindt iedere laatste zaterdag van de maand plaats. Iedereen is welkom tussen 10 en 13 uur in het Talenthouse. Wie zelf handig is in het repareren van klokken, computers of op elektronicagebied en deel wil uitmaken van het vrijwilligersteam kan vrijblijvend een kijkje komen nemen. Info: 06 4999 3620.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →