‘Vermiste Kroatische studente teruggevonden in vriezer van zus’

© Getty Images/iStockphoto

De raadselachtige verdwijning van een jonge vrouw in Kroatië, is na zo’n negentien jaar vermoedelijk opgelost.

ANP

De autoriteiten hebben een lichaam aangetroffen in het huis van de zus van de vermiste Jasmina Dominic, berichten Kroatische media.

De destijds 23-jarige studente verdween in de zomer van 2000, maar zou pas vijf jaar later als vermist zijn opgegeven. Het is onduidelijk wat haar precies is overkomen. De politie zegt dat het lichaam, dat is gevonden in een vrieskist, nog nader onderzocht moet worden.

Stank

De stoffelijke resten kwamen volgens mediaberichten aan het licht nadat de elektriciteit was uitgevallen of afgesloten. Daarop begon het in cellofaanfolie gewikkelde lichaam van de jonge vrouw te stinken en dat bleef niet onopgemerkt. De politie heeft die lezing overigens niet bevestigd.

Een politiewoordvoerder zei wel dat een 45-jarige verdachte is opgepakt in de zaak. Het gaat volgens media om de zus van het slachtoffer.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee