Gratis hulp bij de belastingaangifte

Print
Gratis hulp bij de belastingaangifte
Venray / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Mensen die hulp nodig hebben bij de belastingaangifte of het aanvragen van toeslagen kunnen in de bieb van Venray kosteloos gebruikmaken van het belastingspreekuur van de vrijwilligers van Synthese.

Dit open spreekuur is voor iedereen toegankelijk op 15, 22 en 29 maart, alsmede op 5, 12 en 26 april, telkens van 18.00 tot 20.00 uur. Voor mensen die zelf aangifte willen doen, biedt de Bibliotheek vanaf 9 maart gratis computer- en internetgebruik. Bibliotheekmedewerkers kunnen algemene hulp verlenen bij eventuele problemen.

Om het invullen efficiënt te laten verlopen, is het meebrengen van officiële documenten als jaaropgaven, WOZ-waarde van de woning en dergelijke noodzakelijk. Bij de klantenservice van de bibliotheek is een overzicht verkrijgbaar.

Bezoekers die gebruik willen maken van deze gratis service, kunnen zich melden bij de klantenservice.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →