Wedstrijd

Gratis met de trein naar Paradiso voor presentatie Pinkpop

Print
Gratis met de trein naar Paradiso voor presentatie Pinkpop

Pinkpopbaas Jan Smeets bij de speciale Arriva-trein. Afbeelding: Bea Palant

Geleen -

Vervoersbedrijf Arriva rijdt op woensdag 13 maart met de speciale Pinkpoptrein van Geleen-Oost naar Amsterdam. Daar vindt die ochtend in poptempel Paradiso de presentatie plaats van het programma van de vijftigste editie van Pinkpop.

Tijdens de treinrit zijn er ook live-optredens van Limburgse poptalenten. Veertig Limburgers kunnen, samen met een introducé, meereizen met de Pinkpop-expres en vervolgens de perspresentatie in Paradiso bijwonen.

Om kans te maken op gratis tickets voor trein en persconferentie moeten mensen die meewillen vóór vrijdag 22 februari 12.00 uur een email sturen naar prijsvraag@pinkpop.nl. Daarin moeten ze aangeven waarom ze „deze unieke ervaring niet willen missen”. In de mail moet ook de gewenste opstapplek aangegeven worden. De trein stopt naast Geleen-Oost ook in Roermond en Eindhoven.

De Pinkpoptrein is één van de veertien Arriva-treinen die de naam hebben gekregen van een mooie en belangrijke bestemming in Limburg. Het vervoersbedrijf schreef daar eind 2016 een prijsvraag voor uit. De speciale trein heeft een interieur in de stijl van het popfestival in Landgraaf en rijdt normaliter alleen op Arriva-trajecten in Limburg.