Leerlingen van De Diamant sluiten muziekproject af

Print
Leerlingen van De Diamant sluiten muziekproject af

Tijdens de einduitvoering laten leerlingen van basisschool De Diamant horen wat ze hebben geleerd van de fanfare. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Baarlo -

Een zes weken durend muziekproject op school wordt door de kinderen van de groepen 3 tot en met 6 van basisschool De Diamant afgesloten met een einduitvoering op maandag 25 februari om 18.30 uur in Zaal Unitas in Baarlo.

De kinderen van De Diamant laten deze avond horen wat ze de afgelopen zes weken op school onder leiding van de muziekdocenten hebben geleerd. Ze zingen en spelen op bijvoorbeeld blokfluit, bugel, trompet, bariton, trombone of gitaar. Fanfare Eendracht speelt samen met de kinderen een aantal van de nummers die ze tijdens het project hebben geleerd. De twee basisscholen in Baarlo en Fanfare Eendracht werken inmiddels al enkele jaren intensief samen. De fanfare waar het gaat om het muziekonderwijs op school te ondersteunen en uit te voeren en anderzijds de school door de kinderen kennis te laten maken met de fanfare en de instrumenten die daar bespeeld kunnen worden. Iedereen is welkom om te komen luisteren.