Nieuw prinsenpaar bij de Doale-eier

Print
Nieuw prinsenpaar bij de Doale-eier

Het nieuwe prinsenpaar. Afbeelding: De Doale-Eier

Herkenbosch -

Prins Kylian I (van Rooij) en Prinses Laura (Minkenberg) vormen het prinsenpaar van JCV de Doale-Eier van Jeugdsoos Amicale in Herkenbosch. Hun lijfspreuk luidt: ‘Doorgaon toet inne nach, vier vasteloavend mit eine lach!’

Donderdag 28 februari is aadwieverbal met een optreden van de Roerdassen in jeugdsoss Amicale. Op vrijdag 1 maart neemt het paar in het verwarmde feestpaviljoen van de Soos in Herkenbosch van 19.41 tot 22.11 uur plaats achter de receptietafel. Zaterdag 2 maart staat de kinderoptocht op het programma, die om 14.11 uur vertrekt vanaf het Kerkplein. Na het bezoek aan de H. Mis op zaterdagavond wordt samen met Prins Peter I van D’n Doal de vastelaovend geopend bij het Doale-monument.

Hierna zijn de prins, prinses en raad van elf de gangmakers van de artiesten-gala-avond. Er volgt een optreden van Marc & Erwin, Party Kryner, Shakin’DJ’s en Christel en Quinn. Zondagmiddag wordt een kindermiddag gehouden en ’s avonds is de vastelaovendparty. Op dinsdag, na de grote optocht (vertrek om 14.11 uur), wordt een kindermiddag gehouden met aansluitend het avondprogramma. Tijdens het avondprogramma is nog een optreden van Don Kiesjot en Fiorenza.