Kiwanis doneert € 5.000,- aan Stichting Herberg Papilio

Print
Kiwanis doneert € 5.000,- aan Stichting Herberg Papilio

René Bouten overhandigt de cheque aan Ine Hermans en John Grutters van Stichting Herberg Papilio. Afbeelding: Kiwanis Peel en Maas

Maasbree -

René Bouten heeft als president namens Kiwanis club Peel en Maas onlangs een cheque van € 5.000,- overhandigd aan Ine Hermans en John Grutters van Stichting Herberg Papilio. Het bedrag is de opbrengst van de negende editie van de Ondernemersprijs Peel & Maas.

Stichting Herberg Papilio biedt gezinnen, waarvan een kind is overleden, een laagdrempelige lotgenoten vakantie aan. Tijdens deze vakanties staat ontspanning centraal. Alles onder het motto: Alles mag niets moet. Van dit bedrag kan de stichting een volledige vakantieweek organiseren voor 5 á 6 gezinnen. Tijdens de vakantie bewonen de gezinnen een eigen vakantiehuisje. In de ontmoetingsruimte kunnen de vakantievierders deelnemen aan een activiteit of een praatje maken. Op een ongedwongen manier kunnen lotgenoten elkaar ontmoeten met dezelfde verwerkingsmethode. In de vakantieweek worden er activiteiten aangeboden, maar een gezin kan er ook op eigen gelegenheid op uit trekken.

Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het verbeteren van de wereld. Het motto van Kiwanis is ‘serving the children of the world’.