Minifestival The Lion Sings Tonight in Venray verhuist van locatie

Print
Minifestival The Lion Sings Tonight in Venray verhuist van locatie

De groep What’s Left stond in 2018 op het podium van The Lion Sings Tonight. Afbeelding: Organisatie The Lion Sings Tonight

Venray / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Het Venrayse evenement The Lion Sings Tonight is van locatie veranderd. De derde editie van het minifestival vindt plaats in de zaal van restaurant BRL aan de Hoenderstraat in Venray.

Een tweede wijziging is dat ook de combinatie van entreeprijs met een warme maaltijd is losgelaten. Het evenement begint eerder, om 13.00 uur.

Nederlandstalig

De verhuizing heeft geen gevolgen voor de opzet van het evenement. Net als de twee voorgaande edities speelt elke band, duo of solist gedurende het festival een kleine set van vijf nummers. Organisatoren Bert Albers en Sander Brugmans hebben elk van de acht acts dit jaar wel gevraagd om één Nederlandstalig nummer te spelen. Daarnaast hebben ze de muzikanten gevraagd om een nummer met één van de andere artiesten te spelen.

Acts

Tijdens het evenement op zondag 17 maart draait het net als voorgaande jaren om lokaal Venrays talent. De volgende acts maken hun opwachting: Dana & Freek met band, Lazy Chair, Battersea, We Are The Message, Blackstone, Undercover, Reverb en het duo Ervin.

Meer informatie of tickets zijn te vinden op de website van het evenement.