Fortuna haalt verdediger Calvin Mac-Intosch

Print
Fortuna haalt verdediger Calvin Mac-Intosch

Mac-Intosch (rechts) speelde in 2015 voor Cambuur. Hier is hij in duel met Memphis Depay Afbeelding: archief De Limburger

Sittard / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Fortuna heeft nog verdedigende versterking weten aan te trekken. De ploeg uit Sittard haalt Calvin Mac-Intosch (29) binnen. Hij tekent een contract tot het einde van het seizoen.

Een dag voordat de club het bericht officieel bevestigde, plaatste de zaakwaarnemer van Mac-Intosch al een foto van de verdediger in Fortuna-shirt, poserend naast technisch manager Sjoerd Ars.

Verdedigende versterking is noodzakelijk bij de Fortunezen. De club kreeg in 2019 al 22 doelpunten tegen en het kampt met een hoop blessures. Zo zijn Wessel Dammers, nieuweling Anthony Syhre, Kai Heerings en Branislav Ninaj uit de roulatie.

Mac-Intosch doorliep de Ajax-opleiding en speelde voor Telstar, Cambuur Leeuwarden, Almere City en het Engelse Port Vale FC. Zijn meest recente club was Notodden FK in Noorwegen, waarvoor hij in November zijn laatste duel speelde.

Luister ook naar onze wekelijkse voetbalpodcast:

Abonneer je op onze podcast via Spotify of iTunes