EREDIVISIE

Samuelsen weg bij VVV, Susic verlengt

Print
Samuelsen weg bij VVV, Susic verlengt

Martin Samuelsen (links) met VVV tegen Ajax. Afbeelding: Laurens Eggen

VENLO / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

De Noor Martin Samuelsen (21), door VVV dit seizoen gehuurd van West Ham United, is met onmiddellijke ingang vertrokken uit Venlo. De flankspeler had in De Koel geen basisplaats en is door West Ham meteen weer verhuurd aan de Noorse club Aalesunds FK.

VVV maakte dinsdag ook bekend dat de club de optie in het contract van Tino Susic heeft gelicht. De 27-jarige Bosniër staat nu ook komend seizoen onder contract in Venlo.

Samuelsen kwam bij VVV tien keer in actie bij een eredivisiewedstrijd. Bij aanvang van het seizoen had hij vijf keer een basisplaats, daarna moest de Noorse jeugdinternational het met invalbeurten doen. Scoren deed Samuelsen niet in de eredivisie, maar wel in het KNVB-bekertoernooi. De aanvaller was twee keer trefzeker tegen de amateurs van Westlandia.

Martin Samuelsen gaat bij Aalesunds FK in zijn geboorteland op het tweede niveau spelen. In Noorwegen is het transferwindow nog open. De competitie start er in maart.

Manager voetbal Stan Valckx over het verlengen van het contract met Susic: ,,Er is de afgelopen tijd al veel belangstelling van andere clubs geweest voor Tino. We zijn dus blij dat hij ook komend seizoen bij ons onder contract staat.”

Luister ook naar onze wekelijkse voetbalpodcast:

Abonneer je op onze podcast via Spotify of iTunes