WDZ wil ‘verbinden’ tijdens 60-jarig jubileum; festival in augustus

Print
WDZ wil ‘verbinden’ tijdens 60-jarig jubileum; festival in augustus

Alweer tien jaar geleden. Afbeelding: Marcel van Hoorn

Bocholtz -

Voetbalvereniging WDZ uit Bocholtzerheide viert deze zomer het 60-jarig bestaan. Dat gebeurt tijdens een vijfdaags festival, dat plaatsvindt van 22 tot en met 26 augustus.

Op de Bocholtzerheide komt niet alleen een feesttent te staan, maar ook daaromheen zal tijdens ‘WDZestig’ van alles te beleven zijn. Dat betekent veel muziek, meerdere podia, een grote randprogrammering en een sfeervol aangekleed festivalterrein.

Voorbereidingen

Met als slogan Vier Tsezame willen de organisatoren vooral ‘verbinden’. Voorzitter van het feestcomité is Wim Possen: “Ondanks dat het feest nog ver weg lijkt, kijk ik er nu al naar uit. Allerlei commissies, met veel jonge leden, zijn al meer dan een jaar met ontzettend veel enthousiasme bezig met de voorbereidingen van het feest. Dat geeft vertrouwen dat het een prachtig feest gaat worden.”

Ontmoetingsplek

Huub Schepers, voorzitter van WDZ, benadrukt dat het wens was van het bestuur van WDZ om het thema ‘verbinden’ aan het feest te koppelen: “WDZ is tegenwoordig veel meer dan een voetbalvereniging. Het is een sociale ontmoetingsplek. We verbinden. Dat willen we ook terug laten komen tijdens ons jubileum. Tijdens WDZestig verbinden we niet alleen leden en niet-leden, we verbinden ook jong en oud, voetballer of niet-voetballer, Bocholtzenaar of niet. Het motto Vier Tsezame past daar goed bij.”

Meer informatie op Facebook en de website www.wdzestig.nl