Zanger Rinus tijdens verkleedfeest op Solar

Print
Zanger Rinus tijdens verkleedfeest op Solar

Een impressie van Solar 2018. Afbeelding: Mitchell Giebels

Roermond / Merum / Swalmen / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Solar Weekend in Roermond haalt voor de vijftiende editie het grootste verkleedfeest van België naar het festival, met onder anderen zanger Rinus. Dat heeft de organisatie dinsdagavond bekendgemaakt. Het gaat om de succesformule Kamping Kitsch Club, alleen verkleed toegankelijk, waarbij gedanst wordt op foute muziek.

Naast zanger Rinus, die enkele jaren geleden een hit werd op internet dankzij zijn opvallende nummers en videoclips, treden onder anderen F.R.A.N.K., ‘de Limburgse discogoeroe’ Keezus Christus, Da Rick en DJ Furax op. De organisatie achter Kamping Kitsch Club bestiert de campingtent op de vrijdag, zo laat Solar weten. Het Belgische concept kende vorig jaar al een Nederlandse editie in Eindhoven, met toen 2500 bezoekers.

Augustus

Het thema van de vijftiende editie van Solar Weekend is ‘A story to tell’. „Want vijftien jaar Solar heeft ook vijftien jaar aan mooie verhalen opgeleverd. Welke verhalen geschreven worden in 2019?” Het festival aan de Maasplassen in Roermond vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 4 augustus. De line-up wordt in april bekendgemaakt en de creatieve invulling in mei.

Een impressie van Kamping Kitsch Club

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen