Kunst en cultuur preuverie beleeft première

Print
Kunst en cultuur preuverie beleeft première

Social sofas was een eerder project van de Kunst- en Cultuurraad die nu weer een nieuw initiatief neemt. Afbeelding: Johannes Timmermans

Valkenburg / Maastricht / Itteren -

De Kunst- en Cultuurraad organiseert dit jaar voor het eerst een ‘kunst & cultuur preuverie’. De eerste editie vindt plaats op zondag 17 maart van 11.00 - 13.00 uur in de openbare bibliotheek van Valkenburg.

De preuverie wordt een open podium waar iedereen die actief is op het gebied van kunst en/of cultuur zich kort kan presenteren met als doel een verbinding te creëren binnen de diverse kunst- en culturele instellingen in het Valkenburgse. Tijdens dit evenement wordt een gevarieerd programma geboden met muziek, toneel, kunst, interviews, lezingen en presentaties. De kunst & cultuur preuverie is gratis en voor iedereen toegankelijk. Bij voldoende animo zal dit evenement regelmatig georganiseerd worden. Verenigingen die mee willen doen kunnen zich vrijblijvend aanmelden via de contactpersoon van de Kunst- en Cultuurraad: yvonne.sintzen@home.nl of telefonisch via 06 13892897.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen