Op zorgvakantie met het Rode Kruis?

Print
Op zorgvakantie met het Rode Kruis?

Het Rode Kruis maakt vakanties mogelijk voor mensen die zorg nodig hebben. Afbeelding: ING Image

Maastricht / Itteren / Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal / Meerssen / Ulestraten -

Inwoners van Maastricht, Meerssen en Gulpen-Wittem die interesse hebben in een zorgvakantie van het Rode Kruis kunnen zich melden bij de organisatie.

Het Nederlandse Rode Kruis organiseert al ruim zestig jaar vakanties voor mensen die niet zelfstandig op pad kunnen. Vakantie, even weg van de dagelijkse routine, in een totaal andere omgeving. Het aanbod varieert van tripjes in het binnenland tot bus- of vliegreizen naar Europese bestemmingen. De zorgvakanties van het Rode Kruis staan volledig in het teken van zorg, gezelligheid en genieten. De accommodaties zijn voor iedereen toegankelijk, ook met een rolstoel. Een team van vrijwillige verpleegkundigen en verzorgenden staat voor de deelnemers klaar. De kandidaat-gasten worden ingedeeld op basis van medische indicatie en zorgvraag. Aanmelden kan via tel. 043-3215111 (op woensdagen tussen 14.00 en 17.00 uur) of door een mail te sturen naar bijzonderevakanties@rodekruism3.nl.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje