Neverland lanceert camping en glamping in Landgraaf

Print
Neverland lanceert camping en glamping in Landgraaf

Afbeelding: Annemiek Mommers

Heerlen / Geleen / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Hoensbroek / Kerkrade / Eygelshoven -

Neverland krijgt een eigen camping genaamd ‘Luna Village’. De camping heeft een directe ligging naast het festivalterrein, Megaland in Landgraaf.

Een van de redenen om een camping toe te voegen aan het festival is het aantal buitenlandse bezoekers. Eigen onderzoek heeft uitgewezen dat er 26 nationaliteiten op de eerste editie afkwamen. Ook heeft de organisatie examenleerlingen aan het technasium van het Geleense Graaf Huyn College onderzoek laten doen naar de mogelijkheden van een camping.

Bezoekers kunnen kiezen uit verschillende campingpakketten. Naast het standaard campingticket kunnen bezoekers ook een ten huren. Voor de glampers, zijn er volledige luxe tenten ingericht met alles erop en er aan. Aan alles is gedacht: luchtbed, slaapzak, campingstoeltjes, zaklamp, tentslot en nachtrust in comfort. De organisatie geeft aan dat er voor ieder type kampeerder een type camping ticket is. de kosten variëren dan ook van 117 euro tot 530 euro per persoon.

Neverland wordt dit jaar gehouden op zaterdag 13 en zondag 14 juli. Artiesten als Benny Rodrigues, Brake, D-Sturb, Dr. Lektroluv, La Fuente en Nothing but Funk zijn al vastgelegd. Meer informatie is te vinden op www.neverlandoutdoor.nl

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje