Showbizz-rubriek

Marijke Helwegen legt uit waarom ze zo trilt en Bo Saris verdrietig om dood Karl Lagerfeld

Print
Marijke Helwegen legt uit waarom ze zo trilt en Bo Saris verdrietig om dood Karl Lagerfeld

Bo Saris en Karl Lagerfeld. Afbeelding: Instagram Bo Saris

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten op social media van bekende Limburgers. Voilà: showbizznieuws van eigen bodem, speciaal voor jou.

De dood van modeontwerper Karl Lagerfeld (85) komt aan als een mokerslag bij modekenners. De Duitse modeontwerper, fotograaf en stylist was al verscheidene weken ziek. Ook de Venlose zanger Bo Saris rouwt om het overlijden van de icoon. Via Instagram laat hij weten vereerd te zijn dat hij Lagerfeld heeft mogen ontmoeten. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RIP Sir Lagerfeld.!! #karllagerfeld #rip #kingofstyle #chanel #honored #tohavemetyou #bless #star #legend

Een bericht gedeeld door Bo Saris (@bosarismusic) op

Venlonaar Jim Taihuttu is actief als dj voor de formatie Yellow Claw, maar naast muzikant is hij ook filmregisseur, filmproducent en scenarioschrijver. Zijn compagnon Nils Rondhuis zegt dat Taihuttu ergens in de jungle is voor filmopnames. Zou het te maken hebben met de opnames van de film De Oost? Een film over de Indonesische onafhankelijkheidsoorlog. De eerste opnames vinden namelijk plaats op Java. 

Van Azië tot Amerika: overal draait het Maastrichtse dj-duo Lucas de Wert en Steven Jansen zijn danceknallers. Gouden platen, miljoenen streams op Spotify en Top 40-hits zijn hen niet vreemd. Hard werken wordt namelijk goed beloond, vindt het duo. Wat vind jij van het nieuwe nummer van Lucas & Steve

Enig idee waarom Marijke Helwegen altijd zo trilt? Via een filmpje geeft ze een uitgebreide toelichting.

 

 Stond de koffie klaar voor Jon van Eerd? Normaal gesproken is hij van de vroege vogels, maar hij is iets te laat opgestaan. 

Muziek maken zit bij de Taihuttu's in de familie. Naast Jim Taihutti gaat zijn broertje Jiri Taihuttu (24) als een speer in de muziekwereld. Muziek maken werd de Venlonaren met de paplepel ingegoten. In samenwerking met rapper Bokoesam en muziekproducent Esko heeft de rapper een nieuwe plaat uitgebracht.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NU ONLINE ??

Een bericht gedeeld door Jiri11 (@jiri11) op

Vorige week zat de Sittardse theater- en tv-maker Maurice Wijnen nog in Kaapstad en nu verblijft hij in Londen. Wat een leven!