Man met vals rijbewijs aangehouden op A67

Print
Man met vals rijbewijs aangehouden op A67

Afbeelding: Politie.nl

Bij een internationale politiecontrole op de A67 is dinsdag een buitenlandse man aangehouden, omdat hij met een vals rijbewijs reed.

Een woordvoerder van de politie kon niets zeggen over de nationaliteit van de man.

De internationale controle was gericht tegen mobiel banditisme en de handel in verdovende middelen. Naast de A67 werd er in Nederland ook gecontroleerd op de A1 en A12. Op die laatste snelweg zijn een man en vrouw uit Ulft aangehouden met 2,5 kilo hennep in hun auto. In totaal werd op de drie wegen voor 3600 euro aan openstaande boetes geïnd. Daarnaast werd een tiental bekeuringen uitgedeeld voor verschillende overtredingen.

In Duitsland Hield de politie in de regio’s Gronau en Gildehaus drie personen aan die respectievelijk 4,5 kilo hennep, 205 gram heroïne en 5180 gram heroïne in hun voertuig vervoerden. Verder werden vijf bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van drugs en zes bestuurders die niet in het bezit waren van een rijbewijs. Onder andere een valse Spaanse identiteitskaart en een taser werden in beslag genomen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen