Vastelaovesgezèt Baeker Pottentaot ook online te koop

Print
Vastelaovesgezèt Baeker Pottentaot ook online te koop

De Baeker Pottentaot Afbeelding: Baeker Pottentaote

Beek / Spaubeek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek -

De verkoop van de vastelaovesgezèt van de Baeker Pottentaote is gestart. Nieuw is dat de krant dit jaar ook online wordt verkocht. Zo kunnen Pottentaote-fans uit heel Nederland de gazet aanschaffen.

De krant staat vol kolderieke verhalen, tekeningen en foto’s over gebeurtenissen die in Beek hebben plaatsgevonden. De vastelaovesgezèt kost 2,99 euro en is tot 1 maart te bestellen in de webshop van de Pottentaote en wordt vervolgens opgestuurd. In Beek en Geverik wordt de Baeker Pottentaot gratis huis aan huis verspreid door ruim 50 vrijwilligers. Tevens is de krant te koop bij Café Napoleon, Schoenmode Hoedemakers, Kapsalon Rene Hermans en Café D’n Dobbele Vônck.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen