Venlose Jelske presenteert tweede album On my Way

Print
Venlose Jelske presenteert tweede album On my Way

Jelske Wilmer. Afbeelding: Renée Verberne.

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

De Venlose singer-songwriter Jelkse Wilmer presenteert vrijdagavond vanaf half negen haar tweede album On My Way in de Jacobskapel in Venlo.

Jelske studeerde af aan het Conservatorium Maastricht en debuteerde in 2011 met het album Breeze. Van september 2016 tot en met juli 2017 maakte ze een wereldreis die haar in Australië, Nieuw-Zeeland en Canada bracht. De indrukken die ze daar opdeed, verwerkte ze in haar nummers voor het nieuwe album. Tijdens de albumpresentatie worden foto’s geëxposeerd die kunstfotografe Renée Verberne afgelopen najaar van Jelske maakte in het Venlose Jaomerdal. Iedereen is welkom bij de lancering van de nieuwe plaat. Als entree geldt: pay what you want, betaal wat je kunt missen.

Het album is vanaf 22 februari te koop bij Sounds in Venlo en via www.jelskemusic.com.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen