EREDIVISIE

VVV - Heracles: Steijn is blij dat hij wat te kiezen heeft

Print
VVV - Heracles: Steijn is blij dat hij wat te kiezen heeft

Opoku in actie tegen FC Emmen. Afbeelding: Thomas Bakker

VENLO -

Voor het duel met Heracles vrijdagavond in De Koel (20 uur) zit VVV-trainer Maurice Steijn weer wat ruimer in zijn manschappen. Chris Kum en Jerold Promes zijn beschikbaar na een schorsing en Johnatan Opoku zou zelfs kunnen starten. Roel Janssen is nog niet fit.

Tegen AZ werd er door Steijn nog tegen zijn gewoonte in geëxperimenteerd. Achterin speelden Danny Post en Tristan Dekker vanwege de absentie van Kum en Promes. Post schuift nu weer naar het middenveld en op de linksbackpositie van Janssen zou Moreno Rutten kunnen spelen, maar ook Kum.

Steijn heeft weer wat te kiezen, maar was na de afsluitende training van donderdag nog niet zeker van zijn zaak. Daar zal de aanvallende kracht van Heracles mee te maken hebben. ,,Heracles wint van Ajax en scoort zes keer tegen Fortuna Sittard. We zullen heel scherp moeten zijn tegen deze ploeg.’’

Steijn erkent dat zijn team veel tegengoals heeft moeten incasseren na de winterstop. Vijftien om precies te zijn in vijf duels. ,,Dat is veel, maar in die reeks zitten ook uitduels bij Ajax, AZ en ADO. Daar kun je tegengoals krijgen, dat calculeer je in.’’

VVV (vermoedelijke opstelling): Unnerstall, Dekker, Promes, Röseler, Rutten; Seuntjens, Post, Susic; Joosten, Mlapa, Van Ooijen.

Bekijk hier de nieuwe aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger: