‘Classic meets Freedom’ in kerk Bocholtz

Print
‘Classic meets Freedom’ in kerk Bocholtz

De duif staat symbool voor de vrede. Afbeelding: INGimage

Bocholtz -

Zangkoor St. Joseph uit Bocholtz houdt zondag 15 september het concert ‘Classic meets Freedom’ in de kerk van Bocholtz. Dat staat in het teken van ‘vrede, vrijheid en verbinden’. Bocholtz werd 75 jaar geleden, op 17 september 1944, bevrijd.

Elke zanger en zangeres kan vanaf half mei meedoen aan het nieuwe project van het koor. Liefhebbers hoeven volgens woordvoerder Wim Possen geen noten te kunnen lezen: “Belangrijkste is dat de deelnemers plezier hebben in zingen, want zingen verbindt en je maakt er vrienden mee.”

Repetities

De repetities zijn in het zaaltje van Café de Auw Leemkoel, Dr. Nolensstraat 12 in Bocholtz. Vanaf half mei op woensdagavond vanaf 19.30 uur. Aanmelden is mogelijk via tel. 045-5445313 of via de bestuursleden, zie de website van het koor: www.zangkoorsintjoseph.nl

Gearrangeerd

Dirigent Anton Kropivšek heeft al enkele stukken in het kader van het thema vrede, vrijheid en verbinden gearrangeerd. Aan het concert op zondag 15 september wordt ook medewerking verleend door de fanfare van Bocholtz, gastkoor St. Marien -Gesangverein uit Horbach (D) en enkele solisten, waaronder Pieter Nass uit Eys.