Ook Mart Remans in de lappenmand bij Roda

Print
Ook Mart Remans in de lappenmand bij Roda

Roda-aanvaller Mart Remans. Afbeelding: Pro Shots

/ Kerkrade -

Anderhalve week na de oorwassing tegen Jong Ajax (5-1) staat Roda JC opnieuw voor een moeilijke uitwedstrijd tegen een beloftenploeg. Op trainingscomplex De Herdgang wacht Jong PSV, de nummer vijf van de ranglijst.

Robert Molenaar toog afgelopen maandag naar Eindhoven, waar Jong PSV tegen koploper FC Twente speelde. Ondanks de 0-2 nederlaag zag de Roda-trainer ‘een volwassen ploeg’ op het veld staan. „Ze zijn verder dan toen ze hier op bezoek kwamen. Toen wonnen ze wel, maar zag het er in het begin nog wat fragiel uit.”

Geblesseerd

De smadelijke nederlaag tegen Jong Ajax poetste Roda afgelopen vrijdag enigszins weg met een belangrijke overwinning (1-0) op Cambuur Leeuwarden. Ondanks dat succesje is Molenaar toch genoodzaakt zijn opstelling weer te wijzigen. Aanvaller Mart Remans, de laatste tijd een vaste waarde in de ploeg, raakte op de training geblesseerd aan zijn lies en is niet inzetbaar. Ook Mitchel Paulissen, Roshon van Eijma en Jannes Vansteenkiste ontbreken nog altijd. Laatstgenoemde heeft wel de training op het veld alweer voorzichtig hervat, maar kan nog overal aan meedoen.

Bekijk hier de nieuwe aflevering van Komt dat Schot:

Komt dat Schot aflevering 26. Video: De Limburger