Temptation Island populairder dan ooit

Print
Temptation Island populairder dan ooit

Afbeelding: RTL

De veelbesproken serie Temptation Island heeft vorige week de beste start van een seizoen ooit beleefd. Dat blijkt uit de bijgestelde kijkcijfers van de dubbelaflevering die op RTL5 werd uitgezonden. Veel mensen keken de uitzendingen terug.

De eerste tv-uitzendingen trokken 586.000 kijkers, maar door uitgesteld kijken is dit na een week opgelopen tot 820.800. Dat is een groei ten opzichte van vorig jaar, toen werd de eerste aflevering door 790.000 kijkers bekeken, inclusief uitgesteld kijken. Ook de tweede aflevering scoort beter dan vorig jaar, met 783.800 kijkers, inclusief uitgesteld kijken. ,,Met deze totaalcijfers is het de best bekeken start van Temptation Island tot nu toe”, zegt een woordvoerster van RTL5.

Vooruitkijken

Het vooruitkijken van Temptation Island is ook een hit op Videoland. In de eerste week waren in totaal 1,8 miljoen streamstarts voor de eerste drie afleveringen van dit vierde seizoen, meldt de Nederlandse streamingdienst, die donderdag de derde en vierde aflevering online zette.

In het door Rick Brandsteder gepresenteerde programma gaan vier stellen de ultieme relatietest aan op een tropisch eiland. Vorig jaar bleek dat vooral hoogopgeleiden naar het programma kijken.