Seniorenmiddag in nieuw Cultuurhuis

Print
Seniorenmiddag in nieuw Cultuurhuis

Zangeres Marleen Mols. Afbeelding: Loraine Bodewes

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Het erebestuur van Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide houdt zaterdagmiddag 11 mei de vijfde editie van de seniorenmiddag. De fanfare laat de bezoekers kennismaken met diverse bekende Limburgse artiesten.

Met telkens een uitverkochte zaal is de seniorenmiddag al vierjaar op rij een succes. Deze editie wordt geopend door Bohemianka met ‘bloasmeziek oet ’t leve’. Vervolgens treedt zangeres Marleen Mols op. Daarna is een optreden van een ensemble uit de Fanfare van Nieuwenhagerheide. Kerkradenaar Fer Kousen, die tegenwoordig in Zoetermeer woont, vervolgt ‘in de buut’ het programma. De middag wordt afgesloten door Patrick Pesch, zanger van sjlager- en sjtimmungsmuziek.

De seniorenmiddag is van 14.00 tot ongeveer 17.30 uur in het nieuwe Cultuurhuis, de voormalige kerk in de Veldstraat 19 in de wijk Lichtenberg te Landgraaf. De kosten zijn vijf euro. Bij deze entreeprijs zijn een kop koffie of thee en een stuk vlaai inbegrepen.

Kaarten zijn te koop bij Danny Bloemen en kadoshop, Hoogstraat 189 in Nieuwenhagen, bij boeken- en tijdschriftenwinkel Petra Funcken, Hoofdstraat 71, Schaesberg. Kaarten en info tel. 06-52023672.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje