Tentoonstelling met twintig houtskooltekeningen van Tom van der Ouderaa in hal van het ziekenhuis in Maastricht

Print
Tentoonstelling met twintig houtskooltekeningen van Tom van der Ouderaa in hal van het ziekenhuis in Maastricht

Afbeelding: Harry Heuts

Maastricht / Itteren -

In de centrale hal van het Maastricht UMC+ ziekenhuis is vanaf 11 maart de tentoonstelling ‘de schoonheid van het vergankelijke’ met twintig houtskooltekeningen van Tom van der Ouderaa over het proces van veroudering en dementie te bekijken.

Tijdens de Brain Awareness Week wordt in Nederland extra aandacht besteed aan het brein en hersenziekten. De Brain Awareness Week duurt 11 tot en met 17 maart. Vanaf 11 maart is de tentoonstelling in de hal van het ziekenhuis te zien. De expositie wordt 11 maart geopend om 11.00 uur door professor dr. Frans Verhey, hoogleraar Ouderenpsychiatrie en hoofd van Alzheimer Centrum Limburg van het Maastricht UMC+. Iedereen is van harte welkom.

De expositie ‘de schoonheid van het vergankelijke’ geeft met een serie van twintig tekeningen een goed beeld van de gevolgen van voortschrijdende dementie. Het bezoekersadres van het ziekenhuis is: P. Debyelaan 25 in Maastricht. Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarage van het ziekenhuis.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen