Tegelse kandidates ‘Prinses vur einen Daag’ stellen zich voor

Print
Tegelse kandidates ‘Prinses vur einen Daag’ stellen zich voor

Afbeelding: ING Image

Tegelen -

De kandidates voor de uitverkiezing van de ‘Prinses vur einen Daag’, die op vastelaovesmaandag 4 maart wordt gehouden in feestpaviljoen Ut Witte Hoes in Tegelen zijn bekend. Hieronder stellen ze zich kort voor.

Denise Jaspers (23) stelt zich onder het motto ‘Ich heb gedruimp venach, ich waas ’n prinses’ kandidaat voor deze ludieke functie. Denise is werkzaam bij snackbar de Stevel in Tegelen. Haar vastelaoveswortels liggen bij de dansgarde van D’n Oeles, waar ze jarenlang deel van uitmaakte.

Jessy Mijdema (18) gaat de concurrentiestrijd aan met als motto ‘10 jaor geleje waas ut al waan, dit jaor as prinses gaon ich d’r duchtig taegen aan!’ Jessy studeert verpleegkunde aan de Hogeschool Heerlen. Als lid van de dansgarde van de Boereraod zet haar beste beentje voor tijdens de vastelaovend.

De dames gaan de komende dagen op ‘vastelaovescampagne’, waarbij ze zich zelf zullen promoten in Tegelen. Hoe ze dit doen en waar ze zich zullen profileren als kandidaat, bepalen de dames helemaal zelf. De daadwerkelijke uitverkiezing van de ‘Prinses vur einen Daag‘ vindt plaats op maandag 4 maart na de optocht in feestpaviljoen Ut Witte Hoes, vanaf 16.00 tot 18.00 uur. Bij de ingang zal duidelijk gemaakt worden hoe men een stem op een van de kandidates uit kan brengen.

De eerste ‘Prinses vur einen Daag’ wordt rond de klok van 20.00 uur bekendgemaakt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen