Video: Cementwagen staat vast in zijn eigen cement

Print
Zolang het vochtig is en in beweging, kom je niet zomaar vast te zitten in een laag cement. Maar als het de kans krijgt om zelfs maar een klein beetje uit te harden, en je staat erin, kom je niet meer van zijn plek. Dat merkte ook de chauffeur van een cementwagen vrijdag in Eindhoven toen hij met zijn voertuig vast kwam te zitten in zijn eigen lading cement.

Een cementwagen kon vrijdag aan het begin van de middag niet meer wegrijden bij het stoplicht op de Geldropseweg in Eindhoven.

De chauffeur stond te wachten voor het stoplicht, toen hij wat aparte geluiden van achter hem hoorde komen. In zijn spiegel zag hij een deel van zijn lading cement op de weg liggen. Dat kwam doordat de molen was afgebroken. Daardoor kwam meteen een flinke hoeveelheid cement op de weg terecht. Daarna liep de molen geleidelijk leeg. 

De vrachtwagen kon niet meer van zijn plek komen. Een toevallig voorbijrijdende ambulance heeft de weg afgezet. Met een graafmachine wordt het cement weggehaald en in een vrachtwagen geladen. Inmiddels kan de vrachtwagen alweer rijden. Daar maken de hulpdiensten gebruik van. Door de wagen naar voren en achter te laten rijden, kan de lading uit de molen gehaald worden.

Bekijk meer opmerkelijke video's.