Carnaval

Deutsche Montag bij de Heikneuters

Deutsche Montag bij de Heikneuters

In carnaval vierend Mook wordt de Deutsche Montag geïntroduceerd.

Mook / Molenhoek / Middelaar / Plasmolen -

In Mook voert op carnavalsmaandag Duitse Schlagermuziek de boventoon. CV De Heikneuters houdt dan voor de eerste keer de Deutsche Montag.

Jarenlang vierde de Mookse Alde Hap haar prinsenreceptie op deze maandag. Voor vele mensen en verenigingen was dit al jaren een probleem gezien de drukke eigen programma’s op die dag! Binnen de Alde Hap ontstond daarom het idee voor een andere invulling. De receptie werd verplaatst naar half januari, daags na de pronkzitting. Voor carnavalsmaandag van dit jaar werd in samenwerking met de Heikneuters een volledig Duits schlagerprogramma samengesteld. De hoofdthema`s voor deze maandag zijn het Dorps Frühstück, de eerste regionale Bierpulschuifwedstrijden en natuurlijk de hele dag schlagermuziek en dans met live artiesten uit binnen-en buitenland. Er zijn optredens van onder andere Die Schlagerfreunde, de Milsbeekse Helene Fischer, Duo Moes, Duo Kick Down, en Monika Voss. De zaal van het Duitse Môks Café aan de Groesbeekseweg gaat op 4 maart om 10.30 uur open. Daar begint het ontbijt om 11.00 uur, waarna de Deutsche Montag losbarst. Kaarten voor het Frühstück zijn te koop bij het Môks Café. De prijs bedraagt 5 euro per kaart. Reserveren kant tot en met 28 februari op nummer 024-6961505.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen