2,2 miljoen kijkers voor finale The Voice

Print
2,2 miljoen kijkers voor finale The Voice

Afbeelding: ANP Kippa

De finale van het negende seizoen van The Voice of Holland is vrijdagavond bekeken door 2,2 miljoen mensen. Zij zagen hoe jazz-zanger Dennis van Aarssen de liveshow won en er met het felbegeerde beeldje vandoor ging.

Er keken deze keer iets minder mensen dan vorig jaar. Toen zagen 2,4 miljoen mensen Jim van der Zee winnen.

Lees ook:Dit is de winnaar van The Voice of Holland 2019

Het NOS Journaal van 20.00 uur trok 1,8 miljoen kijkers en stond daarmee achter The Voice op de tweede plek in de Dag Top 25 van Stichting KijkOnderzoek. Verder wordt de top tien gedomineerd door programma’s van de publieke omroep. De Wereld Draait Door staat met een kleine 1,4 miljoen kijkers op plek drie. Goede tijden slechte tijden (RTL4) is op de zevende plaats de vreemde eend in de bijt.

6 Inside heeft na het laagterecord van donderdag (101.000 kijkers) weer iets meer publiek weten te trekken. Vrijdagavond schakelden 111.000 mensen om 18.00 uur in op SBS 6 voor het programma van Albert Verlinde.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen