Slechte eerste helft doet Lions de das om

Print
Slechte eerste helft doet Lions de das om

Afbeelding: Annemiek Mommers

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

OCI-Lions heeft zaterdagavond in eigen huis koploper Achilles Bocholt niet kunnen verrassen. In Sittard verloor de ploeg door een matige eerste helft met 34-30 van de titelverdediger.

De 19-13 achterstand bij rust had Lions grotendeels aan zichzelf te wijten. Veel balverlies in de aanval zorgde ervoor dat de bezoekers makkelijk aan de doelpunten kwamen. Bij een achterstand van 23-15 leek het definitief gedaan, maar de thuisploeg begon beter te spelen en sloop dichterbij.

In de laatste tien minuten kwam de ploeg zelfs terug tot 30-29. Opnieuw meerdere gemiste kansen leverden uiteindelijk geen resultaat op. Lions blijft met nog drie duels te gaan derde in de BENE-League en stevent af op deelname aan de Final Four.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen