Hondencursussen bij K.C. Venray e.o.

Print
Hondencursussen bij K.C. Venray e.o.

Samen aan het werk met je hond is een goede ontspanning voor hond en baas. Afbeelding: K.C. Venray e.o.

Venray / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

K.C. Venray e.o. starten in maart weer verschillende cursussen omtrent gehoorzaamheid en ontspanning voor honden.

Bij K.C. Venray e.o. starten op zondagmorgen 10 maart en donderdagavond 14 maart de hondencursussen voor puppy’s en voor oudere honden. Wie al een opgevoede hond heeft kan deelnemen aan de meer sportieve cursussen: Nadac Hoopers, Behendigheid of Recreanten.

De lessen zijn in een kleine groep met maximaal 10 honden op het instructieterrein in Oirlo. In 12 lessen leren de instructeurs hoe om te gaan met de hond. Voor de honden vanaf 4 maanden, kan dat via de basisopleiding (basis gehoorzaamheid) of de cursus gehoorzame hond (basis gehoorzaamheid plus een aantal extra oefeningen). Jonge pups zijn welkom in de puppyklas. Tijdens de cursus leren de honden daarnaast hoe ze met elkaar om dienen te gaan.

De cursussen worden verzorgd door de ervaren hondeninstructeurs van K.C. Venray e.o. op het oefenterrein aan de Sinnestraat 9 in Oirlo op de donderdagavond of op de zondagochtend. De lessen starten op 10 en 14 maart.

Info: www.kcvenray.nl of Marita van Enckevort, tel. 06-11865876.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →