DSG Expression op weg naar EK in Frankfurt

Print
DSG Expression op weg naar EK in Frankfurt

Garde-solodanseres Indy Roeven pakte de winst bij de jeugd. Afbeelding: DSG Expression

Baarlo -

De senioren van DSG Expression Baarlo hebben zondag 24 februari in het Brabantse Heesch voldaan aan de eerste voorwaarde voor deelname aan het Europees Kampioenschap in Frankfurt door meer dan 270 punten te behalen.

De andere voorwaarde is het behalen van een eerste, tweede of derde plaats op de Nederlandse Kampioenschappen die in april gehouden worden. Het behaalde puntenaantal betekende op het NDO (Nederlandse Danssport Organisatie)-toernooi zelf een tweede plaats voor de Baarlose danseressen. Eerder op de dag mochten de junioren (8 t/m 11) en de jeugd (12 t/m 15) aan de slag. Solodanseres Danée Timmermans behaalde met haar gardedans de dertiende plaats. De gardegroep behaalde de vierde plaats. De danseressen van de showgroep werden knap tweede met hun schoolreisjesdans. Garde-solodanseres Indy Roeven behaalde een eerste plaats bij de jeugd. De gardegroep behaalde de derde plaats. De showgroep deed er een schepje bovenop door de tweede plaats in de wacht te slepen met ‘Stronger together’.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen