Carnavalssociëteit houdt benefietdiner voor tweede duofiets

Print
Carnavalssociëteit houdt benefietdiner voor tweede duofiets

De duofiets van de AHD is populair. Een tweede voertuig is gewenst. Afbeelding: Jos Gröniger

Molenhoek / Mook / Middelaar / Plasmolen -

De Sociëteit Oud Adjudanten Plezier (SOAP) was jarenlang actief tijdens carnavalsactiviteiten in het Molenhoekse Kuulengat, maar wil zich nu ook inzetten voor andere doelen. De groepering bereidt daarom een benefietdiner voor waarvan de opbrengst de aanschaf van een tweede duofiets mogelijk zou kunnen maken.

Afgelopen jaar introduceerde de Algemene Hulpdienst (AHD) in Mook, Molenhoek, Middelaar en Plasmolen de eerste duofiets met trapondersteuning. De AHD beheert de fiets waarmee mensen die niet zelfstandig kunnen fietsen onder begeleiding uitstapjes kunnen maken. De duofiets is een groot succes, en dat heeft de SOAP doen besluiten een tweede duofiets aan te bieden. De sociëteit houdt daarom op vrijdag 5 april een benefietdiner (4-gangen, incl. welkomstdrankje en koffie) in Hotel Restaurant de Molenhoek. SOAP vraagt per couvert een bedrag van 33,33 euro. Deze opbrengst gaat in zijn geheel naar de aanschaf voor de nieuwe duofiets. SOAP heeft sponsors bereid gevonden om dit diner te financieel mogelijk te maken. De oud adjudanten bekostigen zelf het nagerecht. De organisator is tijdens het diner ook de ober, bedient de bar, beheert de garderobe, heet de gasten welkom en zorgt voor de muziek.

Aan het benefietdiner kunnen maximaal 200 gasten deelnemen. Aanmelden kan via e-mail naar p.j.herings@herings.nl en via de Facebookpagina.