Nieuwe bestemming voor oude shirts Volleybalclub Accretos

Print
Nieuwe bestemming voor oude shirts Volleybalclub Accretos

Een mooie actie van de volleybalclub. Afbeelding: Volleybalclub Accretos

Roggel -

Het eerste deel van oude wedstrijdshirts van Volleybalclub Accretos is aangekomen op de nieuwe bestemming. De volleybalvereniging uit Roggel en Neer heeft de oude wedstrijdshirts gedoneerd aan de dames van de Zijden Draad, een pop-up naaiatelier. Zij hebben ervoor gezorgd dat alle oude wedstrijdshirts een nieuwe bestemming hebben gekregen, namelijk de kinderteams van St. Agneschurch in Offinso in Ghana.

Er zijn nog twee pakketten met oude wedstrijdshirts onderweg. Het ene pakket gaat met een zeecontainer naar Swedru in Ghana (via Stichting Bewa Ghana) en het andere pakket is met een autokaravaan naar Gambia en Senegal (via Go For Africa).

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen