Turnmedailles van Maasland Stein

Print
Turnmedailles van Maasland Stein

Afbeelding: INGImage

Stein / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Veldschuur / Catsop / Meers -

De turnsters van GTV Maasland Stein kwamen afgelopen weekend in actie tijdens de halve finale van de Limburgse Kampioenschappen in Horn.

Alleen de beste tien turnsters in elke categorie plaatsten zich voor de finale. Vier turnsters van Maasland mochten op het ereschavot plaatsnemen. Indy Pinckers was de beste in de categorie Pupil 1 D3 en eindigde met twee punten voorsprong op de eerste plaats. De tweede plaats in deze categorie was ook voor GTV Maasland en wel voor Juliette Bleijlevens. Bij de pupillen 2 D3 mocht Bodil Pinxt de gouden medaille mee naar huis nemen. Een bronzen medaille was er voor Fenne Counet (Jeugd 1 D2).

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen