Schildersplein Montmartre aan de Geul

Print
Schildersplein Montmartre aan de Geul

Een sfeerimpressie van een Montmartre aan de Geul. Afbeelding: Organisatie

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

Het Casinoplein en de Pelerinstraat in de omgeving van brasserie Aan de Linde wordt op zondag 23 juni, vanaf 11.00 uur, het domein van vele verschillende kunstenaars en wordt ingericht als het kunstenaarsplein ‘Montmartre aan de Geul’.

Kunstenaars zullen op interactieve wijze met het publiek hun passie voor de kunst uitdragen. De aanwezige kunstenaars bieden de bezoekers een veelzijdig en afwisselend aanbod van kwaliteit binnen de schilderkunst en andere kunstdisciplines. Dit geeft bezoekers de gelegenheid om de kunstenaar gade te slaan tijdens het werken en om met de kunstenaar in gesprek te komen.

Er is live muziek met een Frans accent. De Kunst- en Cultuurraad Valkenburg aan de Geul wil ook dit jaar weer vele kunstenaars van diverse kunst disciplines uitnodigen om deel te nemen aan deze editie van Montmartre aan de Geul. Aanmelden kan tot 1 mei.

Geïnteresseerden kunnen kijken op www.kunstencultuurraad.nl

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →