Open Dag Sint bij Jozef wonen en zorg

Print
Open Dag Sint bij Jozef wonen en zorg
Meijel -

Sint Jozef wonen en zorg aan de Kapelkesweg in Meijel opent zaterdag 16 maart de deuren in het kader van de Week van Zorg en Welzijn. Tijdens deze campagne laten honderden zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland zien hoe zij de zorg organiseren en wat werken in de zorg en welzijn betekent.

Met de open dag wil de zorgorganisatie een breed publiek informeren over de zorg- en dienstverlening en het werken bij Sint Jozef . “Voor ons is het heel belangrijk dat zowel de bewoners, familie, gasten, vrijwilligers én medewerkers zich thuis voelen”, . “Daar zetten we ons iedere dag voor in. Hoe we dat doen laten we graag zien!

„We tonen en vertellen hoe kleinschalig wonen er bij ons uitziet en wat dementiezorg volgens ons inhoudt”, aldus directeur/bestuurder Corine Remmers van Sint Jozef . „In de Binnentuin hebben we een informatiemarkt ingericht. Hier kunnen bezoekers meer te weten komen over ‘werken & leren’ (vacatures en de ‘Zorgexperience’), de vernieuwbouwplannen en over de verschillende voorzieningen op het gebied van wonen, thuiszorg, het project Tafeltje-dek-je en alle andere activiteiten die we voor onze bewoners en gasten organiseren.”

Naast een rondgang langs de informatiemarkt kunnen bezoekers een route door het gebouw lopen, een appartement bezoeken of een presentatie over dementie bijwonen. De organisatie zorgt ook voor verse wafels en diverse kinderactiviteiten.

De open dag is toegankelijk van 14.00 tot 17.00 uur. In de nabije omgeving van Sint Jozef zijn voldoende parkeerplaatsen voorhanden.